QUIÉNES SOMOS DIRECTORIO AGENDA SMS CONTACTAR TAXI SOSTENIBLE
 
Institut Metropolità del Taxi  
 
  Taxista   Usuari   Per ser taxista
 
 
BUSCADOR
  Área Metropolitana de Barcelona


Inicio : Sala de prensa : Actualidad : Actualidad del IMT

VOLVER
Notícies hemeroteca (juliol - novembre 2013)

 Usuaris indignats per l'actitud presumptament predeterminada d'un taxista
Desapareix amb una bossa de regals de Nadal d'una parella de jubilats

 
Presumptes estafes a taxistes

Port de Barcelona: previsió de moviment de creuers i transbordadors del 25.11 al 01.12.2013

Port de Barcelona: previsions d'arribada, fins al 30 de novembre, dels diferents vaixells de SSS (Short Sea Shipping) que fan les rutes entre Barcelona, Itàlia, Tànger, Túnez i Argel.

 El Consell de l'Àrea Metropolitana de Barcelona aprova inicialment les tarifes del servei de taxi per al 2014, què hauran de ser ratificades per la Comissió de Preus de la Generalitat de Catalunya

 

 El Port de Barcelona modifica la porta d’accés nocturn al recinte portuari a partir de l’11 de novembre

 Barcelona, entre les ciutats millor valorades per l’amabilitat dels seus taxistes, segons la web de viatges Tripadvisor

Els taxistes que recullin passatge prèviament contractat a l'aeroport estan obligats a portar la declaració de contractació reglamentada per la Generalitat de Catalunya. Premeu aquí per obtenir el model 
        

GRATIFICACIÓ PER LA RECUPERACIÓ D'UNA MALETA PERDUDA EN UN TAXI


Data de publicació: 28.10.2013
El dimarts 22 d’octubre un usuari va perdre una maleta en un taxi, què li va traslladar des de l’Estació de Sants fins a Via Laietana, cruïlla amb el carrer Ramon Berenguer II. L’usuari, de setanta anys, anava acompanyat del seu fill de 40. El taxista, segons l’usuari, era un jove de 30 anys, aproximadament.
La maleta conté efectes personals de poc valor econòmic però molt importants per a l’usuari.
El taxista al·ludit haurà de posar-se en contacte amb l’IMET (Tel. 935 069 646) per obtenir les dades d’aquest usuari.

 

PÈRDUA D'ULLERES GRADUADES EN UN TAXI

Es comunica la pèrdua d’unes ulleres graduades, amb la inscripció Duran, en un taxi el dimarts, 9 de juliol. El taxista que les trobi ha de trucar al telèfon: 935 069 646. Es recompensarà.

RECOMPENSA PER LA DEVOLUCIÓ D'UNA CÀMERA DE VÍDEO OBLIDADA EN UN TAXI

El 16 de juny, a les 11:15 h aproximadament, el turista FM, de nacionalitat irlandesa, va agafar un taxi des del Port de Barcelona (creuer Liberty of the Seas) fins a la plaça de Catalunya, on es va deixar oblidada una càmera de vídeo, model JVC, d’un valor econòmic important però sobretot sentimental.
L’usuari recompensarà el taxista que hagi fet aquest servei i li retorni la seva càmera.

El taxista al·ludit ha de trucar al telèfon: 935 069 646 (08:30 a 14:30 h).


 COMUNICAT DE L’IMET  EN RELACIÓ A LA DEFLAGRACIÓ D’UN TAXI A LA VIA JULIA DE BARCELONA
Davant la deflagració d’un taxi Toyota Prius híbrid, transformat per circular amb GLP (Gas Liquat de Petroli) el dimecres, 6 de novembre, a la Via Júlia de Barcelona, l’IMET comunica que, a partir d’aquest accident, elaborarà un informe amb les dades proporcionades per la Guàrdia Urbana de Barcelona, el Cos de Bombers i pels inspectors de l’IMET i, a la vegada, demanarà un informe al Departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya per tal de determinar les causes d’aquest accident. Segons el resultat d’aquesta anàlisi s’estudiarà, si escau, la revisió del protocol de transformació d’aquests vehicles. Cal subratllar que aquest tipus d’instal·lació està autoritzat tant a nivell de l’Estat com a Catalunya.

COMUNICADO DEL IMET EN RELACIÓN A LA DEFLAGRACIÓN DE UN TAXI A LA VIA JULIA DE BARCELONA
En relación a la deflagración de un taxi Toyota Prius híbrido, transformado para circular con GLP (Gas Licuado de Petróleo), el miércoles, 6 de novembre, en la Via Júlia de Barcelona, el IMET comunica que, a partir de este accidente, elaborará un informe con los datos proporcionados por la Guardia Urbana de Barcelona, el Cuerpo de Bomberos y por los inspectores del IMET y, paralelamente, solicitará un informe al Departamento de Industria de la Generalitat de Catalunya para determinar las causas del accidente. De acuerdo con los resultados de este análisis, estudiará, si cabe. la revisión del protocolo de transformación de estos vehículos. Cabe precisar que este tipo de instalación está autorizado tanto a nivel del Estado como de Catalunya.


Comunicat 'Tarifa Taxi 2014'

L’IMET ha realitzat dues reunions per tractar el tema de les Tarifes 2014, en les quals no s’ha arribat a cap acord, per la qual cosa s’estan realitzant reunions amb les diferents organitzacions del sector de forma individual amb l'objectiu de construir un acord sobre les Tarifes del 2014. En aquest context, es vol aclarir que, en el marc d'aquestes negociacions, l’IMET no ha fet cap proposta de retirar tots els suplements, sinó tot el contrari, es parteix de la base de mantenir l'actual sistema de suplements.
Des de l’IMET continuarem treballant per arribar a un consens amb les organitzacions del sector per poder oferir una tarifa competitiva i atractiva per als usuaris, i amb la qual es garanteixi al professional del taxi uns ingressos dignes que garanteixin la qualitat del servei.


Autoritzat per al servei de taxi el monovolum Dacia Lodgy de 5 places, motor dièsel, 105 CV i canvi manual.

SIT10 oferirà als taxistes de forma gratuïta per un mes l'ús de l'aplicació que informa sobre els esdeveniments diaris que generan demanda de taxis, després de l'acord subscrit amb l'IMET

L'empresa Cupomobi presenta una publicitat per a l'interior del taxi que informa al client, a través d'un codi QR, sobre l'oferta informativa i cultural de la ciutat

La publicitat en les portes laterals dels taxis, en vigor (BOP, de 22 de juliol de 2013). (+Informació).

TAXES DE PUBLICITAT MÍNIMES
El Ple de l’Àrea metropolitana de Barcelona va aprovar, inicialment en la sessió del 4 de juny i finalment el 30 de juliol, l’Ordenança que regula la Taxa de publicitat en els vehicles autotaxi. La taxa serà de caràcter anual i per llicència. El que es recapti per aquest concepte, l’IMET ho destinarà a les campanyes de promoció del servei del taxi. Les quotes es regiran segons el barem següent:
Autorització per publicitat a l’interior dels vehicles: 10 €
Autorització per publicitat a l’exterior dels vehicles mitjançant suport al sostre: 40 €
Autorització per publicitat a les portes dirigida al sector: 10 €
Autorització per publicitat a les portes dirigida al conjunt de la ciutadania: 20 €


Vehicles autoritzats per a taxi en data 17.09.2013

Previsió creuers 2013 + informació

Tarifes Taxi 2013

 

Següent

 

 

Aviso Legal Créditos